Mistä ruoka tulee - blogi maataloudesta

New Holland varaosat sopivat maatalouskoneisiin ja traktoreihin

Maatalouskoneet ovat kovassa käytössä vuoden aikana, paitsi talvella, jolloin niitä voidaan huoltaa ja varmistaa, että ne ovat hyvässä toimintakunnossa seuraavalle kaudelle. Traktori on jokaisen maatilan monitoimikone, joka on yleensä käytössä myös koko vuoden ajan. On harmillista, jos koneista hajoaa jokin osa kesken käytön, muta onneksi varasosat koneisiin saa yleensä suhteellisen nopealla aikataululla osaavalta jälleenmyyjältä. Kannattaa ostaa varaosat koneen merkin mukaan, esimerkiksi New Holland koneeseen sopivat parhaiten New Holland varaosat.

Maatilalla käytetään paljon erilaisia koneita

Maatilan pitämisessä tarvitaan monenlaisia koneita ja laitteita ja ilman erilaisia koneita ja muuta automaatiota, ei maatiloja enää juurikaan pyöritetä. Maatilalta löytyy yleensä varmasti traktori, jonka avulla tehdään monia erilaisia töitä ja siihen sekä kiinnitetään erilaisia välineitä ja muita koneita. Sen lisäksi maatiloilta löytyy myös erilaisia laitteita nosteluun, lannoittamiseen, niittämiseen ja karjanruokintaan. Maatilalla käytettävät laitteet riippuvat siitä, mitä tilalla viljellään ja pidetäänkö siellä eläimiä.

Maatalouskoneet kannattaa huoltaa suunnitelmallisesti ja ennakoivasti

Erilaisten koneiden ja latteiden hankintaan täytyy yleensä investoida suuria summia, joten niistä kannattaa pitää mahdollisimman hyvää huolta. Parhaiten vioilta ja korjaustarpeelta välttyy suunnitelmallisella ja asianmukaisella koneiden huollolla. Vaikka koneista huolehtisi erittäin hyvin, on silti erittäin todennäköistä, että jossain vaiheessa vuoden aikana, koneisiin tulee jonkinlaista vikaa. Asianmukaisen huollon lisäksi kannattaa varmistaa, että käyttää koneisiin ja laitteisiin vain sen merkille sopivia varaosia.

New Holland varaosat New Holland koneisiin ja laitteisiin

Jos tilalla on käytössä New Holland maatalouskoneet, sopii niihin parhaiten New Holland varaosat. New Hollandin tuotevalikoimaan kuuluu esimerkiksi traktorit, leikkuupuimurit, paalaimet, rehukoneet, heinätyökalut, ruiskutuslaitteet ja kylvölaitteet. Jos koneisiin tulee vikaa tai niitä täytyy korjata, kannattaa ottaa yhteyttä lähimpään valtuutettuun jälleenmyyjään, joka pystyy toimittamaan varaosat nopealla aikataululla. Varaosien löytäminen sujuu helposti, jos jälleenmyyjällä on laaja valikoima erilaisia varaosia, josta löytyy esimerkiksi traktorin varasosat, moottorin osat, vaihteiston osat, sähköosat ja osat hydrauliikkaan. Varaosat voi yleensä noutaa liikkeestä, jolloin niiden sopivuuden voi helposti tarkistaa, mutta yleensä myös verkkokaupasta tilaaminen on yleensä mahdollista, jolloin neuvoa voi kysyä verkkokaupan asiantuntijoilta. Olipa kyseessä mikä tahansa kone tai laite, kannattaa se huoltaa asianmukaisesti, että sen käyttöikä pitenee ja sitä on turvallista käyttää. Hämeen traktorihuolto on traktorien merkkihuolto, josta löytyy myös varaosat työkoneisiin.


jaa