Posts

New Holland varaosat - laadukkaiden varaosien helppo saatavuus on tärkeää

  Maatalouskoneiden ja traktoreiden ylläpitoon kuuluu olennaisesti myös varaosien etsintä ja hankinta. Se, että laadukkaat varaosat ja New Holland varaosat ovat helposti saatavilla, on tärkeää maatalouskoneiden ja traktoreiden ylläpidossa. Kun koneita käytetään säännöllisesti, kuluvien osien korvaaminen on väistämätöntä jossain vaiheessa. On tärkeää pystyä löytämään laadukkaat varaosat nopeasti ja edullisesti, jotta ylläpitokustannukset pysyvät hallinnassa ja koneiden käyttöaika mahdollisimman pitkänä. Tässä blogissa tarjoamme opastusta varaosien hankintaan sekä vinkkejä siitä, mistä löytyvät parhaat tavarantoimittajat.

New Holland varaosat sopivat maatalouskoneisiin ja traktoreihin

Maatalouskoneet ovat kovassa käytössä vuoden aikana, paitsi talvella, jolloin niitä voidaan huoltaa ja varmistaa, että ne ovat hyvässä toimintakunnossa seuraavalle kaudelle. Traktori on jokaisen maatilan monitoimikone, joka on yleensä käytössä myös koko vuoden ajan. On harmillista, jos koneista hajoaa jokin osa kesken käytön, muta onneksi varasosat koneisiin saa yleensä suhteellisen nopealla aikataululla osaavalta jälleenmyyjältä. Kannattaa ostaa varaosat koneen merkin mukaan, esimerkiksi New Holland koneeseen sopivat parhaiten New Holland varaosat. Maatilalla käytetään paljon erilaisia koneita

Traktorin huolto ja muut korjaustoimenpiteet ovat tärkeässä osassa maatilan arjessa

Moni kaupunkilainen ei tule ajatelleeksi mitä kaikkea maatilan ylläpitämiseen kuuluu. Syömme tiloilta tullutta ruokaa ja päässämme on tietty mielikuva siitä, miltä maatilan elämä näyttää, mutta tiedämmekö todellisuudessa paljoakaan? Tässä artikkelissa valotamme hieman elämää maatilalla. Talvella on hiljaisempaa, kun taas kesällä huhkitaan hiki hatussa Tilan päivittäisiin aikatauluihin ja vuosikelloon vaikuttaa olennaisesti se, mitä tilalla kasvatetaan. Onko tilalla eläimiä vai viljelläänkö siellä esimerkiksi viljaa tai kasvatetaan vihanneksia. Monet tilat tekevät monia toimintoja samanaikaisesti.

Traktorin käyttö

Traktori on monikäyttöinen kulkuväline, jota käytetään pääsiassa eri työkoneiden vetämiseen, mutta joskus myös paikasta toiseen liikumiseen. Sen käytössä on tiettyjä asioita, joita on hyvä ottaa huomioon, varsinkin käynnistykseen, ajoon ja huoltoon liittyen. Traktoria käytetään muun muassa lumi-, metsä- ja peltotöihin sekä ympäristön huoltotöihin. Traktorin ajaminen Ennen käynnistystä kannattaa tarkistaa, että vaihdetanko on vapaalla ja käsijarru pois päältä. Moottoria kannattaa pyörittää pari kertaa kammella akun säästämiseksi. Jos traktori ei meinaa käynnistyä kylmällä säällä, voidaan sen sylintereihin ruiskuttaa ohutta moottoriöljyä edellisen käytön jälkeen helpottaakseen seuraavan kerran käynnistystä.